Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi se na jednoj fotografiji da na pocetku njive ima jedna rupa gde je zaostao.. zasto, nemam pojma?!Nešiću, lep i jednak, svaka čast. Kod mene HE163 solidan ali nejednak, sad se verovatno i on izjednačio.
Jeste da pitanje nije za mene, ali odgovor je da Syreli moze da se prska tribenuron metilom.nesicu je l ovaj moze da se prska sa tbm kesicama kao pionir?
To osnovno djubrivo sto bih mu sada bacio on ne moze da iskoristi u toku ove vegetacije.Imam nekih 15ha suncokreta posejan 3.06 i nisam mu bacio osnovno djubrivo sad mi je suncokret malo velik jel mogu da mu bacim djubrivo sada mislim da ne oprljam listove ili da vidim da probam sa spartacem da mu unesem ako mogu da nadjem spartac sa depozitorima
Verovatno si mislio na neki AN ili KAN, mozda i ureu. Slobodno bacaj. Bacao sam kad mi je suncokret bio do kolena i ozegotine su bile neznatne, gotovo zanemarljive.Imam nekih 15ha suncokreta posejan 3.06 i nisam mu bacio osnovno djubrivo sad mi je suncokret malo velik jel mogu da mu bacim djubrivo sada mislim da ne oprljam listove ili da vidim da probam sa spartacem da mu unesem ako mogu da nadjem spartac sa depozitorima
Mi smo bacili pre mozda mesec dana 100 kila kana na suncokret koji je malo zaostao zbog vode koja ga je davila mnogo se popravila od onda, a na liscu se tek tu i tamo videla mala fleka od dubriva. Imas na 37 strani snimak kolki je bio suncokretImam nekih 15ha suncokreta posejan 3.06 i nisam mu bacio osnovno djubrivo sad mi je suncokret malo velik jel mogu da mu bacim djubrivo sada mislim da ne oprljam listove ili da vidim da probam sa spartacem da mu unesem ako mogu da nadjem spartac sa depozitorima
Javicu rezultate i okacicu jis koju sliku do vršidbe. Prvi put ga sejemo ove godine, videcemo sta kantar kaze na krajuNešiću, obavezno javi prinos u ovoj temi i okači joś koju sliku u toku vegetacije, razmišljam se da promenim kondi sledeće godine, sejemo ga već 12 godina ...
Da, na AN sam pomislio.Verovatno si mislio na neki AN ili KAN, mozda i ureu. Slobodno bacaj. Bacao sam kad mi je suncokret bio do kolena i ozegotine su bile neznatne, gotovo zanemarljive.
Ako bude kise, ako ne ostavicemo ovako ili pokusacemo da unesemo sa spartacemBacanje djubriva sad po ovakvom vremenu je bacanje novca.
Jaka zemlja i puno (redovno) vlage.Pitanje za iskusnije.
SY Experto, da li je moguće, kao što promoteri govore, da je razlog stvaranja zaperaka "jaka zemlja"
Što nepogodno, do ovih visokih temperatura vreme je bilo pogodno, sem naravno u područjima pogođenim nepogodama. Da je bilo suše kao prošle godine još od maja meseca, ne bi on imao ni za sebe a kamoli za zaperke.Pa šta drugo da ti kažu, oni nikad nisu krivi...
Ili okrive proizvođača ili nepogodno vreme...
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока