Da je tako svaka zemlja bi isto radjala uz istu agrotehniku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ste bacali od vestaka?Sejao sam Kondi dao 29 po jutru.
Isto tako primenom NPK po povrsini hranis mikroorganizme koji poboljsavaju svojstva zemljista.Da , ali to su fizicka svojstva zemlje , a hrana su hemijska .
Kad si gladan pridjes astalu ili tanjiru .
Dal je sto od 5 metara ili tanjir metar u krug , hrana moze biti na gomilici , ili razbacana svuda okolo , ti ces se najesti svejedno . Isto voda .
Npr kukuruz korjen mu sluzi za stabilnost i hranu . Ide npr 1m okolo biljke , sistem navodnjavanja kpk na samo jednom mjestu u tom krugu ce biti dovoljan i gomilica npk da prezivi u susi iako cijeli ostali krug ili sfera oko biljke budu totalno 0.
Imam za prolece izoranih nekoliko kj sa 100 kg/kj 6:24:12 pa cu ih prihraniti sa 100kg/kj An-a. Neoma ce se najvise sejati a bice i Sorelija, pa da vidim kako ce se pokazati u odnosu na ove druge parcele gde ce ici samo An.Sve je vise puta napisano u temi suncokret 2022. 120-130kg 6/24/12 i 50-60kg ureje po jutru.
Ubica su vremenski uslovi,ne hibrid.Kod mene kondi je dao oko 1500kg po hektaru,sa 200kg po ha 10:26:26 i 200 kg ureje.Kondi je ubica.
Naravno da su vremenski uslovi na prvom mestu,ali ima nešto i do hibrida.Ubica su vremenski uslovi,ne hibrid.Kod mene kondi je dao oko 1500kg po hektaru,sa 200kg po ha 10:26:26 i 200 kg ureje.
Drug je sejao sve posle 1 maja i ima sve preko 2t prinos, mi koji smo ranije do 2t maksimala,njegov je sacekao kisu, a da smo dobili kise i ne bas soja prosek 600kg ...Jel ?,neverovatno,bar kazite za vas atar ,a ne uopsteno,ako je kod vas bilo kise kasnije,nije bilo kod svakog,negde je bila susa ove godine.Na istoj parceli sam imao u redovnoj setvi LG i oko 1 maja kondi ,vise od duplo veci prinos je bio na strani LG-a,zbog cega pitam se....