Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ронин ти је добар јефтин и ако га нађеш то је Стоктонова хемија и Басф Фокус Ултра .Ја сам узео Фарго да радим са том јефтинијом варијантом по пола дозе јер је сунцокрет мали а има сирка поприличноKletox ili fusilade? Ili nešto treće?
Kakva su vam iskustva?
Како се суши то ми није јасно ,зар не прегризе котиледоне остала би бадрљица видело би се ако га он шиша
Ja verujem coveku posto sam imao isti problem a i ove god opet, isao pola doze, 0.35l/kjFlipisora, dosao za dva dana da oprskam za sirokolisne, ono kotiledoni pozuteli, on se malo kao sprcvao....jos sam rekao da necu njega vise uzimati ali u apotekama je izbor katastrofalan, tako da je on opet uzet....ne znam sta je to do njega ali def ga vise ne uzimamSada ste vi svi pametniji od mene. Kažem vam išao samo flupisor, prskalicu koristim samo za suncokret tako da nema zaostatka druge hemije. Sa jedne strane stoji parlog, sa druge je ječam tako da nije oprskao komšija.
I na kraju čovek se ovde javio da je isti problem imao prošle godine.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Fuzi, najbolji i najskuplji. Kod nas 3800 din litra...Kletox ili fusilade? Ili nešto treće?
Kakva su vam iskustva?
1.3 L/h@PA013
Koliko si išao po HA.