Suncokret 2023

1,75l na 100kg semena. Kako je preporučeno. Čak i jače, 1 dl na kesu 75k zrna koja je teška 4-5 kg.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ух па добра је то дозетина сад питање је колико је тај украјинац стварно ефикасан.

Danas prskao na crno, Telus Zeazin i Racer a dodao sam i insekticid grom na preporuku zaštitara, nićiće kroz 4-5 dana suncokret tretiran je gaučom ali opet da se obezbedim prošle godine isto tim gaučom tretiro i bilo je sve okej, koliko po vama ovih herbicidi mogu da čekaju kišu na ovoj temperaturi?

Kojim insekticidom najbolje prskati suncukret od tih gamadi?

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Зна ли неко, убија ли овог пешчара инсектицид на бази делтаметрина ("Децис", "Полукс", "Жупадеци"...)?

То је несистемични инсектицид са дигестивним и контактним деловањем, а користи се за воће, поврће и ратарске културе. Има ли разлога да не делује на пешчара?

Haos kod nas, ja u prskati, sad jedino da zahladi i kisa da pada 3 dana, ovako suvo i toplo, razbija ga

Počeli smo sa setvom suncokreta, naravno i tu nas je prekinula kiša. U jednom delu atara su bile velike padavine i stvorila se debela kora, voda je nosila zemlju i moram ponovo da spremiram kako bih posejao suncokret.Kako smo Mika i ja to sve odradili, posebno na onoj njivi sa ekstremnim usponom, pogledajte u videu... Mehanizacija u videu: Case Puma 155 & Fop Vogel Noot Vibrocult 610 Armatrac 1104 lux & Monosem sejalica Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.

Kod nas pocelo presevanje, dok sam sejao pionir nikada nisam presejao, nece ga zec, vrana, zica, pescar... Ovaj kondi svaki k.... c jede

I ja danas kondi presejao. Ns sumo 50 metara dalje grickan ali zanemarljivo. Od kondija nije ostalo ni k.
Malo insekti, malo golubovi....
79735da423787869f878727798455545.jpg
419d050f4b6252203debe51b67da013e.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh