Da li će biti problem ako posejem kukuruz gde je pojeden suncokret.Gaučo i ostali tu ne pomažu ništa.Nurell D kada krene da izlazi i nema problema.Fasovao prošle godine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li će biti problem ako posejem kukuruz gde je pojeden suncokret.Gaučo i ostali tu ne pomažu ništa.Nurell D kada krene da izlazi i nema problema.Fasovao prošle godine...
Јел доста 0.5лит по јутруGaučo i ostali tu ne pomažu ništa.Nurell D kada krene da izlazi i nema problema.Fasovao prošle godine...
U Subotu posejan LE 99
https://postimg.cc/G4zg2XtX]
[/URL][/URL][/url]
Videcemo kako je posejala OLT
Jel uvijek sijes na taj razmak......kod mene isti razmak.....probao sam i na 20cm, al nije dobro.....mozda jos max da ide na 22.x cm i to je max.....sve preko budu prevelike glave i polegneRiješen i suncokret. Posijan LG 50.479 i Pioneer P63LE113. 21,5 cm razmak. Predsjetveno 350 kg/ha 15-15-15 i Urea 100 kg/ha, u prihrani će dobiti još oko 150-170 kg/ha Kana.
Sta je Pescar??I kod mene peščar napravio haos.Takođe ide kukuruz.
Ne sijem ga stalno, ubacim ga tu i tamo koje godine na pjeskulje, da ne bude baš stalno repica ili pšenica. Ovo mi je prva na 21.5, imao sam viška sjemena, inače sam na 23.5 sijao, bio je dobar, nije polegao i bio je dobar prinos.Jel uvijek sijes na taj razmak......kod mene isti razmak.....probao sam i na 20cm, al nije dobro.....mozda jos max da ide na 22.x cm i to je max.....sve preko budu prevelike glave i polegne
Moja je već mjesec i pol zakačena za traktor, preporodio se ove godine sa dva traktora na uskim točkovima.Izace nam prskalice na nos jbt,ali stvarno treba imati poseban traktor i samo ona da je zakacena do kraja prskanja ....
600kg kojekakvog djubriva??Ima li tu ekonomicnosti??Riješen i suncokret. Posijan LG 50.479 i Pioneer P63LE113. 21,5 cm razmak. Predsjetveno 350 kg/ha 15-15-15 i Urea 100 kg/ha, u prihrani će dobiti još oko 150-170 kg/ha Kana.
Ципер Д, Цорелле Д , Деспот, Саванур ЕЦЗна ли неко, које су алтернативе за ове инсектициде на бази циперметрина и хлорпирифоса?
Овде код мене у околини некако нема ни "Нурел Д" ни "Конзула".