Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kiša svaka jedna zaobišla. Taj ni kapi nije dobio.....Peet ovaj Subaru baš dobar, to je za rekord ove jeseni.
NA da nije on malo pojaći, koja je tu vlaga?
Сви ти верујемо и ја ти верујем ...шалим се...био сам тада у црепајском атару на сунцокрету (2012), са пчелама и знам како је изгледао сунцокрет – а изгледао је моћно.Ee kad sam ja 2012 imao tako nešto svi mi j. M
Lažeš itd ..zdrebna jutra i ostale fore i fazoni.
Ja ti verujem unatoč većini ....što bi rekli braća Hrvati.
Nije za temu već kad sam spomenuo Hrvate,imam druga u Virovitici 'i šaljem mu snimak sa njive i kaže radnik snimak za.naseg brata iz Hrvatske 'pa dodaje
Mi smo braća 'ne damo jedan na drugoga....pa zastane i kaže ko će koga pre da ubije....
Mala sala svi se.smejasmo....
Нема друге него да следеће године сејем Конди. До сад га нисам сејао због прскања али сад је ту вибала. Баш бих волео да видим уживо такав сунцокрет јер таквих код нас нема поготово не ове године. Мора да су главе као лавор.114 + 89 + 58 + joker koji je u supi ostao.
Ako ga racunam na 10m tu je 28.5m plativo.
Pa i nije za neke rekorde ako se uzima u obzir sira varijanta Vojvodine ali za nas kraj je izuzetno dobar sa prinosom, bar u mom slucaju!Peet ovaj Subaru baš dobar, to je za rekord ove jeseni.
NA da nije on malo pojaći, koja je tu vlaga?
Ako stavis prst na celo onda ces shvatiti da i nije neki velik uticaj imala susa po psenici i suncokretu koliko ce biti bedno za soju i kukuruz.A kiša svaka jedna zaobišla. Taj ni kapi nije dobio.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Vidi da mi je neko pricao ne bih mu verovao.Нема друге него да следеће године сејем Конди. До сад га нисам сејао због прскања али сад је ту вибала. Баш бих волео да видим уживо такав сунцокрет јер таквих код нас нема поготово не ове године. Мора да су главе као лавор.