Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce u zurbi dok sam pisao nisam dovrsio zadnju recenicu ( skidali suncokret).Pa i nije za neke rekorde ako se uzima u obzir sira varijanta Vojvodine ali za nas kraj je izuzetno dobar sa prinosom, bar u mom slucaju!
Ako stavis prst na celo onda ces shvatiti da i nije neki velik uticaj imala susa po psenici i suncokretu koliko ce biti bedno za soju i kukuruz.
Kukuruz je uspeo mnogo bolje nego prosle godine da se oplodi pa ce biti parcele od losijih na peskovitim zelmljistima do odlicnih na boljoj zemlji!
Soja je definitivno pukla i retke parcele ce biti solidne a te su, vte posejane sa
Nije caka u djubrivu,nije u padavinama nego u adekvatnoj molitvi na kraju njive.A to ti nece niko otkriti koju!Znaći caka je u đubrivu. Gde da nađeem to đubrivo 6-24-13 u mom kraju ga nije bilo ?
Sejemo Kondi od kada se pojavio i uvek daje stabilan prinos ali ove godine je bio u delu atara gde je izražen nedostatak padavina ,ne samo ove godine ,nego zadnje 3-4 godine .Prinos je bio slabiji od prinosa koji smo ostvarili sa Bakardijem koji je imao više vlage na raspolaganju,što od ove godine što rezerve od pre.Нема друге него да следеће године сејем Конди. До сад га нисам сејао због прскања али сад је ту вибала. Баш бих волео да видим уживо такав сунцокрет јер таквих код нас нема поготово не ове године. Мора да су главе као лавор.
Istina je da ima odličan hektolitar ,kao i svi Sindžentini hibridi.E u tom zecu leži grm.... Taj kondi otac ga njegov ima najbolji hl, čim prcmoljak teži toliko.....
Kod vas izgleda da nije ni bila susaJuce u zurbi dok sam pisao nisam dovrsio zadnju recenicu ( skidali suncokret).
Hteo sam reci da soja iz kasnijh rokova setve ove godine ce biti solidna i sa dosta boljim prinosima od rane setve.