Suncokret 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne ore se za pšenicu, ne ore se za suncokret, neko ni za kukuruz ne ore...šta će biti za par godina kada se djon podigne na 15cm..
A kako to da nastane pluzni djon ako ne koristis plug?
Malo razmisli pre negi nesto napises. Ja ne orem vec 11god i ne vudim da sam propao. Cak u ovakvim godinama meni sve potaman.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Možda si samo tvrdoglav i nećeš da priznaš sebi, da stvarno nečega pozitivnog ima kada se ne seje u hladnu zemlju....
Evo opet ti je otvoren poziv da dođeš i sam se uveriš svojim očima kada ne veruješ i ovako me prozivaš.
Što se padavina tiče neko je postavljao onu tabelu negde, mislim da je Zr bio na zadnjem mestu....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Poznato je da je u Aradcu sve prvoklasna zemlja...

Neki misle i tako, očigledno.
Inače ove godine što veća brlja, to bolje stanje useva. Prva klasa totalni fijasko.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Znaci uskoro ce celo selo bataliti oranje?
Fabrike masovno prestaju da proizvode plugove, prelaze na samohodne tanjirače sa navigacijom, pustiš je u njivu da radi a ti piješ ladno pivo pod vrbom. Ko još obrađuje zemlju na 25-30cm dubine, dovoljno je 15cm i onako nema kiše pa vlaga i ne treba...zanose se ljudi, izmislili poljoprivredu... Ima ko koristi i podrivač i plug a neko tanjira samo površinski sloj, ne treba puno razmišljati da se shvati šta je bolje..

Fabrike masovno prestaju da proizvode plugove, prelaze na samohodne tanjirače sa navigacijom, pustiš je u njivu da radi a ti piješ ladno pivo pod vrbom. Ko još obrađuje zemlju na 25-30cm dubine, dovoljno je 15cm i onako nema kiše pa vlaga i ne treba...zanose se ljudi, izmislili poljoprivredu... Ima ko koristi i podrivač i plug a neko tanjira samo površinski sloj, ne treba puno razmišljati da se shvati šta je bolje..
Majstore dodji ti na protest ako oces da ti bude bolje. A mozes tada da mi se javis da ti pokazem gde nije orano 6 godine kakav je suncokret. Ili opet neces ici na proteste kao i prosli put kuvas rucak zeni sto si sam rekao

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Majstore dodji ti na protest ako oces da ti bude bolje. A mozes tada da mi se javis da ti pokazem gde nije orano 6 godine kakav je suncokret. Ili opet neces ici na proteste kao i prosli put kuvas rucak zeni sto si sam rekao

Na protest koji blokira jednu magistralu, nije to toliko strašno. Protest koji je trebalo da blokira svaki okrug je dosta ozbiljniji, zato i dobijaju pretnje...

citam i sve se mislim ovi oko pozarevca tj iz branicevskog okruga su je*** sve po spisku nama ratarima,stocarima i ostalim poljo granama iz ama cele srbije
nit se ore,prinosi cudo,pomaze ministar i ide sveko po loju :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Jbg prgavi su malo i tih glavnih 10 se brane zajedno i vredjaju svakog ko ima drugačije mišljenje ali jesu organizovali dosta ljudi na protestima, bilo je više stotina traktora, bili su i na televiziji ali nije ni gorivo pojeftinilo, ni djubrivo ni povećana cena pšenice...blokirali su magistralu koja vodi ka Kučevu, Petrovcu na Mlavi i Velikom Gradištu za šta državu konkertno zabole patka, bar da je bio vikend pa da uspore turizam. Podržao sam i podržavam proteste ali treba da se organizuje u svim okruzima ali za to se treba sastaviti više udruženja i naroda što je veoma teško, svako hoće da bude glavni...

Pokošena je jedna njiva na granici Bašaidskog i Novobečejskog atara.Probaću da saznam prinos.Mi imamo jednu njivu 500 m udaljenu .

865d37586c8f80cb95a37527a231d07e.jpg

Lg ovaj je malo losiji deo parcele ima i slatine malo ovde
Inace Lg ne moze da stane pored Sy Subaro

Jbg prgavi su malo i tih glavnih 10 se brane zajedno i vredjaju svakog ko ima drugačije mišljenje ali jesu organizovali dosta ljudi na protestima, bilo je više stotina traktora, bili su i na televiziji ali nije ni gorivo pojeftinilo, ni djubrivo ni povećana cena pšenice...blokirali su magistralu koja vodi ka Kučevu, Petrovcu na Mlavi i Velikom Gradištu za šta državu konkertno zabole patka, bar da je bio vikend pa da uspore turizam. Podržao sam i podržavam proteste ali treba da se organizuje u svim okruzima ali za to se treba sastaviti više udruženja i naroda što je veoma teško, svako hoće da bude glavni...
El izlazis na protest ili kuvas opet rucak

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh