Suncokret 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daleko je to od dobrog prinosa, ali nešto će biti, što ove godine nije slučaj na svim njivama. Na žalost negde će biti prinosi minimalni ili čak izostati....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Bice valjda nesto i od njega..
282fdd4b309198f5571b23f059d7174e.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Daleko je to od dobrog prinosa, ali nešto će biti, što ove godine nije slučaj na svim njivama. Na žalost negde će biti prinosi minimalni ili čak izostati....

Najvise nevolim vrsiti suncokret kao sto ce biti ove godine......lagan i ako pojacas vjetar samo malo, sve istjera van, ako smanjis baca prljavo u bunker......biti ce svakako

Ne ore se za pšenicu, ne ore se za suncokret, neko ni za kukuruz ne ore...šta će biti za par godina kada se djon podigne na 15cm..

Ја сам ове године тако фасовао на пшеници на тањираном. Сви који су код нас орали за пшеницу су имали приносе око 3000кг+. Од ове јесени пшеница само на орано.

Samo oni iz kasnije setve i oni koji nisu orani luduju, svi ostali su podbacili cak i da su kisnuli!
Bar takav slucaj je u Aradcu!
Kad već spominješ, evo jedan kasno sejan koji nije mnogo kisnuo.
7663995a883866344bc8a10c9cb8ef6a.jpg

Doduše, sve je u oranom kod mene....
Probali su ljudi da samo tanjiraju i bilo je super. Eto sad svi ponovo oru.....

Kad već spominješ, evo jedan kasno sejan koji nije mnogo kisnuo.
7663995a883866344bc8a10c9cb8ef6a.jpg

Doduše, sve je u oranom kod mene....
Probali su ljudi da samo tanjiraju i bilo je super. Eto sad svi ponovo oru.....
Aman nije uopste kisnuo znao sam i bez da ga slikas!
Samo nesto mi nije bas sasvim jasno jesi li ti primetio da si unikat, pogotovo ove godine?
Kasna setva, skoro bez ikakvih padavina a usevi razvaljuju!
Jesmo li svi ostali upali u Twilight zone ili sta se desava?!

Možda si samo tvrdoglav i nećeš da priznaš sebi, da stvarno nečega pozitivnog ima kada se ne seje u hladnu zemlju....
Evo opet ti je otvoren poziv da dođeš i sam se uveriš svojim očima kada ne veruješ i ovako me prozivaš.
Što se padavina tiče neko je postavljao onu tabelu negde, mislim da je Zr bio na zadnjem mestu....

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh