Kod mene zečevi prave šou, isto kao na ovim slikama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, Gramino B eksperiment na 2 parceleFolijarna prihrana ?.
Ne radi to nikako.Koja su najnovija saznanja za upotrebu Listenga ili kopija Kvazar (imazamoks) u maksimalnoj dozi 1,2lit/ha do 5. para listova u Neomi? Jel pametno uopšte to raditi posle 3. para?
Ista stvar i kod mene,imam syngentu sumiko, i kao da ga vise jedu od pioneera.....gledam druge njive okolo sa pioneerom,netaknute.....Kod mene zečevi prave šou, isto kao na ovim slikama.
Ja radio sa 50g/h odjednom. Posle 14 dana jedino ambrozija ozivela... zato ide vibala.. poponoc je sprzilo.Prva slika SY Suman druga slika Le99. Malo se zute listovi na ovom prvom jos uvek, radio sam FMC Expresom preporuka je 30g/ha a ja sam isao 45g/ha imao sam neki poponac.
![]()
![]()
Ovisi kolika je, prvi pravi par listova kad ima ubit ce je, sve preko toga usporava e sad ako je tipa 6 8 listova pitanje koliko ce ju i usporitKako imazamoks deluje na ambroziju ?,jel moze barem da je uspori ?, dok suncokret ne bude veci pa da tretiram vibalom.
Никако.Kako imazamoks deluje na ambroziju ?