guest 43101
Član
Da ne lupetam sada..... nemam pojma, mislim da je tupanjac 6 metara, teška drljača....Koju drljacu je koristio ?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ne lupetam sada..... nemam pojma, mislim da je tupanjac 6 metara, teška drljača....Koju drljacu je koristio ?
Ja sam radio u dan razmaka, danas-sutra.Koliko dana pravite razmaak izmedju tretiranja expresom (tbm) i flupisora???
Isto i ja dan za dan.....Rodicu, da li mesas odma pune doze ili split radis? Je l si video ikakve reakcije? Na suncokret, na prinos, na to da slabije venu korovi zbog mesanja, ista?Tole Zr, na nagovor nekih kolega sa foruma ja to zajedno pomešam, možda nije ispravno i ne bi preporučio nikom, ali radim tako vec par godina... Nisam primetio nikakav problem...
Pa možeš i ti napraviti pojilicu za divljač,neće ti lovci zameriti...Sve više će toga biti a lovci se ne bi setili da stave po ataru par pojilica kad je ovako suvo nego svi po našim leđima ali no.
Ja sam moj Bacary sejao 15.04 i mislim da je manji od tvog, odlican suncokret