aca74
Član
Srdjane ne špartaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, to vec 7 godina ne radim.Srdjane ne špartaš?
Koliko totala je dobila repica?potrebno je vise?Danas odradjena Vibala, suncokret direktno sejan, ima ostataka repice i dosta muvara. Provukla se ambrozija posle prskanja ekspresom. Za par dana idemo sa Fokus ultra i to mu je od me
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Samo 3,5lit po hektaru sa110lit vode. Nekad uspe nekad ne, treba vise jer total nije vise isti.Koliko totala je dobila repica?potrebno je vise?
To je skupo a što sam kazes total nije ko nekad. Postavljao sam slike kako repica prodje posle 1,5 l terbitilazina / Ha,što je daleko jeftinijeSamo 3,5lit po hektaru sa110lit vode. Nekad uspe nekad ne, treba vise jer total nije vise isti.
Drug prskao pre nicanja sa totalom sirak da ubije,isao 2 litre po kj, sirak ni jedan se nije osusio.Samo 3,5lit po hektaru sa110lit vode. Nekad uspe nekad ne, treba vise jer total nije vise isti.
Tako negde, levo pa sa leve strane posle mozda 500 metara.Jel na putu za Samare?Posle smetlišta levo pa pri kraju sa desne strane?
Ja sam danas prskao sa vibalom 3 para lista ima,a ovaj tvoj je 5?u apoteci kazu da je minimum 2 para. Dal moze da smeta suncokretu kad sam zavrsavao dupliro sam prskanje na 3 vrste?@Mirkovkomsija Pa ne bi trebalo da mu steti mnogo,mozda nista,evo ovo kod mene danas 6 sati nakon prskanja prolazio traktorom pa uslikao,1l viballa po ha ,ovo je klasicna pojava da otpusti listove,kod tebe ce mozda malo duze trebati da se oporavi.Ja sam iskreno zaboravio,dal nakon dan,dva vec vrati listove u normalu....
https://postimg.cc/YhczRBkS]
[/URL][/URL]
[/URL][/url]host pics online[/url]