Rabadzija
Član
Kazes jedna kesica a napisao si da si radio sa Detektorom a on je 20 gr. Izvini nesto ne štima..............
I na kraju smo došli do doze 1 kesica na 1kj.
Tako radimo već 4-5 godina.......
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazes jedna kesica a napisao si da si radio sa Detektorom a on je 20 gr. Izvini nesto ne štima..............
I na kraju smo došli do doze 1 kesica na 1kj.
Tako radimo već 4-5 godina.......
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Video sam,samo proveravam da nije greška u kucanjuImas iznad 50g po hektaru 750tbm aktivna materija nebitno koliko je grama kesica
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Gringo je pakovanje 30gr(kesica)Kazes jedna kesica a napisao si da si radio sa Detektorom a on je 20 gr. Izvini nesto ne štima....
Ja idem 2 litre na 3 kj, i ocisti fuzi matori sirak samo tako. Osrane u zetvi kao beton samo stabla suncokreta se vide....Caco, Caco, da si mi pre ovo rekao, odmah bi išao punu dozu, a ne ovako 30+20 ( TBM 750WG) još sam danas prskao i sve se jedim, a šta ako izgori suncokret zbog ovog povećanja. Nije mi ni do piva bilo, a sunce baš pripeklo.
Sad mi kaži za prskanje sirka, uzeo 1 l Fuzelajda za 1 kj, da stavim odmah celu litru ili 0,8 l/kj. Ima ga baš dosta jer je uzeta baš prljava njiva. Kako će pšenica naredne godine reagovati na ovih 50 gr. TBM?