Dejaaa
Član
I kod mene zavrsen suncokret.Kondi 2450 kg prosek a le99 skoro 3000kg ali sam ga imao samo par h.Imao sam jedan ogled na kondiju ,pola njive na 21 cm a pola na 23cm.Na guscem sklopu skoro 300 kg vise ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Баш тако! Направио сам лапсус калами. Да, човек ми рече да само они извлаче са силоса у селу и у подне и рано попадне, док сам довлачио свој сунцокрет, у сваком моменту сам виђао барем три-четири шлепера са кадама који су вукли робу за њих.Bimal Brčko
Zakupi su sve njive i nike bar 5 godina, mozda i 45Kad je zadnji put bio suncokret?
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Da li je prinos po kj ili ha ?I kod mene zavrsen suncokret.Kondi 2450 kg prosek a le99 skoro 3000kg ali sam ga imao samo par h.Imao sam jedan ogled na kondiju ,pola njive na 21 cm a pola na 23cm.Na guscem sklopu skoro 300 kg vise ima
Ovakav Dijamatis je imao 8 vlage?? Imam gotovo isto zelen, sve odlazem, mislio sam da ima preko 15 vlage...Dijamantis 8 vlaga sa kukuruznim sa mojim bi bilo više,jaki listovi prinos rekordan.
Danas spustili sa 57 na 53 din akontaciju....... to je jedan manji otkupljivac i jedino on je imao tu cenu juce, svi ostali 55. Neznam kakvo je stanje danas kod ostalih.....Danas na otkupnom mestu nezvanicno sam cuo da ce jos oboriti cenu, ko je nafatao 60 dindzi extra je prosao....... Opet kazem nezvanicno!