Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan je iz Lalica a drugi iz Bosne sa sojom.Ja nisam nikad imao vise od 28 meteri a nisam nikom ni radio usluzno bolji suncokret.Ljudi zadnjih 10 godina imaju toliko za soju neznam za 5,5 tone prve godine je radi a za suncokret 6 tone. @olalija odakle su ti srecnici
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Знаш како је могуће? Да је њива ограђена са 2 или 3 стране каналом па да је мало већа од декларисаног. Може ту доста да се повећа. А принос расте.U suvom ratarenju 6 tone suncokreta ja bi to voleo da vidim uzivo toliko ni na ogledima ne lazu. Sto ga nepitas koja lokacija taj je rekorder svetski.
Ranko sarajlic iz gradiske DOO ZELENGAJ se zove firma. Za njegovu soju pricas.Jedan je iz Lalica a drugi iz Bosne sa sojom.Ja nisam nikad imao vise od 28 meteri a nisam nikom ni radio usluzno bolji suncokret.
Nije Calic nego Lalic aha, pa ko je taj rekorder da uzmemo pelcar.Selo Lalić ne Ćalić.
Супрасна. Ждребе је само једно а прасади ...Ždrebna jutra kao kod velike većine kada su u pitanju prinosi a kada su u pitanju obaveze prema kombajneru onda nema ni jutro, da l' ima tri frtalja u vr' glave.
Nisu se predstavili, ovaj je iz Lalića, možda neko iz tog kraja pretpostavlja. Expert za soju je iz bosanske krajine, to je najbliže što znam...@olalija dali pricas o lazaru calicu za suncokret znao da taj decko ina dobre prinose ali 6 tone nema ni on.
Pre svega ljudi dosta nepricaju istinuЗнаш како је могуће? Да је њива ограђена са 2 или 3 стране каналом па да је мало већа од декларисаног. Може ту доста да се повећа. А принос расте.