Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Par godina unazad sejem ns Sumo. Prinosniji je od pionirovih hibrida, barem kod mene. 2 t/kj da onako ko od sale, dok kod drugara pionir (konkretno le25) kada dobaci 1,7 t/kj to je extra suncokret..... (vrsio pa video)Da li ste probali nase ns da sejete da li ima neko kod vas ako ima pogledajte na kraj godine da li i tu ima praznih zrna ...
Sejao davno 1 god pegaza i oskara samo su visoki ali ok prinos i jos mede pcelari se zale na P ...Par godina unazad sejem ns Sumo. Prinosniji je od pionirovih hibrida, barem kod mene. 2 t/kj da onako ko od sale, dok kod drugara pionir (konkretno le25) kada dobaci 1,7 t/kj to je extra suncokret..... (vrsio pa video)
Kod nas isti problem prosle godine, sklop idealan, u pitanju je pionir le 99,imao sam utisak da ce ladno biti preko 2 t po kj ono jedva1600 kg po kj
100 kg/kj AN-a pred setvu. Jesenas nista.Peet, jesi li djubrio sa azotom?
Jel mozes da nam otkrijes tajnu?Moj suncukret je jedan od lepših u ataru,ove godine sam pratio upustva priručnika za djubrenje iz 1978 godine,zanimljivo je razlika debljine stabla na mojoj parceli i na ostalim u ataru,a i list je mnogo bujniji.
Meni je prosle godine na monokulturi soje uz djubrenje sa 100 kg/kj uree polegao katastrofa.100 kg/kj AN-a pred setvu. Jesenas nista.
Nema tu neke tajne,samo pravi izbor djubriva a to glasi ovako,osnovno djubrenje 500kg/ha 8-16-24 stratno djubrenje 200kg/ha 15-15-15 i prihrana 250kg/ha kanJel mozes da nam otkrijes tajnu?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока