Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako kod onih kod kojih primetiš da su im odorali dve vrste? Jel ide po tvojoj ili izjavi vlasnika?To kod mene nema, svi kojima radim usluge znaju da se njive mere dva puta. Kombajnom i aplikacijom. Onda nema rekordera sem tih u pričama i na internetu...Plaća se jutara koliko ja kažem...
To je najveća greška, kakav rgz. Ne zanima mene stanje u knjigama nego faktičko stanje na njivi. Sve se meri, ne zanima me uopšte koliku on površinu navodi. Ko hoće, pokažem mu snimak i gotovo, nema nikakvih problema.Sad bar postoji uvid u RGZ i kad uđeš u taj deo atara lepo izađu svi podaci, od površine, vlasnika, hipoteke...
Nisu mi jasni ti ljudi, čak i po iskustvu pravi kombajner, bez ikakvih pomagala, može na 2 ha da po proceni omaši 10-20 ari i to je to.
Koju aplikaciju koristiš za merenje??To je najveća greška, kakav rgz. Ne zanima mene stanje u knjigama nego faktičko stanje na njivi. Sve se meri, ne zanima me uopšte koliku on površinu navodi. Ko hoće, pokažem mu snimak i gotovo, nema nikakvih problema.
Koju aplikaciju koristiš???To je najveća greška, kakav rgz. Ne zanima mene stanje u knjigama nego faktičko stanje na njivi. Sve se meri, ne zanima me uopšte koliku on površinu navodi. Ko hoće, pokažem mu snimak i gotovo, nema nikakvih problema.
Pa nije to duvan da ga seješ zbog lista već zbog glave a mnogo lisne mase izvlači i mnogo hraniva iz zemlje koja odlazi u lisnu masu i dok dođe vreme za glavu i zrno lišće potroši dosta hraniva.Ns Sumo 2
a ovo je pionir le 136
2-3 dana ranije posejan:
https://imgur.com/mZCTlIM
Kao sto vidite pionir dosta jadno izgleda naspram Ns suncokreta, stabljika mu je 3 puta tanja, lisna masa vidite i sami,
Koji po vama vise obecava?