Suncokret 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da nije neko uleteo i isprskao namerno , npr da je ukljucivao samo sekciju iza prskalice, to mu dodje po 4 vrste

Ја би пре тражио неки комбиновани инсектицид и акрацид за сваки сучај.

Da li neko zna zasto se kovrdzaju listovi i sta preduzeti ?

Poslednja izmena:
Гриње код нас исто велик напад узми неки комбиновани инсектицид и акрацид.

Redno Le99, Le136 i Diamantis. Setva prva dva 23.4 treci 16.4
Do zetve vise ne ulazi traktor.
Oprskano pre nedelju dana za uskolisne vidim krenulo da deluje fino. Jedan nov zakup sam morao Vibalom da odradim zbog ambrozije, ne smem da idem par dana.
d8e278dd074a2fe23291a94d137e8590.jpg
30864760c6474f676cac15af1b1dcdd8.jpg
0982ccca1db1171c0d39d259407e8a1e.jpg

Послато са Mi A3 уз помоћ Тапатока

Сме ли Вибала да се меша са хемијом за усколисне корове или треба правити размак у прскању?

Diamantis, prskan Listegom u splitu + Fuzilejd 0.7L po kj pre neke dve nedelje....
Izresetao ga led, sav je u rupicmaa i fronclama kao da je u ratu bio mucenik....je l utice sta ovo na prinos? Znam da su ljudi kacili slike skroz bez lisca pa se oporavljao, ne znam samo sa prinosima kako su prosli

Diamantis, prskan Listegom u splitu + Fuzilejd 0.7L po kj pre neke dve nedelje....
Izresetao ga led, sav je u rupicmaa i fronclama kao da je u ratu bio mucenik....je l utice sta ovo na prinos? Znam da su ljudi kacili slike skroz bez lisca pa se oporavljao, ne znam samo sa prinosima kako su prosli

Gde je to bilo leda?
Ne bi trebalo da ima uticaja na prinos ako je samo lišće oštećeno...

Komsija, Veliki Rit, od Topola onih pa jos napred....ne znam kako drugacije da objasnim :oops: Zanimljivo da tu oko kanala i do mene nije uhvatio led izgleda

Ne vidi se ambrozija dali je uvenula skroz

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh