Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nad selom je palo 7 litara za 5 minuta a u ataru ,kako gde .@kiraj, da li znas koliko je litara palo kad se uhvatila pokorica?
U pravu si, ima dva para listova i krece treci par koji se tek tek vidi.Prvi put sejem suncokret,pa nisam u nesto 100% siguran.Dali ovaj suncokret ima razvijenih stalnih 4 lista,to jest prva dva par lista,a krece treći par koji se jedva vidi u sredini.Dali sam u pravu?
Da li će ga jesti i ako se "namaže" sa nečim?Suncokret ce opet pojesti!
Do sad suncokret nije nikada "mazan" insekticidom ali sad ce biti upisano velikim slovima da bez tretmana ne ide u zemlju!
Viballa ide kada suncokret ima vise od 4 para listova, sve ispod toga ce da "sprzi".E sad se vide slike,ne znam sta bi malo pre.A jedan strucnjak koji seje suncokret godinama kaze da ovi nisu pravi listovi i viballa herbicid ide tek kad suncokret naraste skoro do kolena.A ja koliko znam i koliko vec umem da citam svugde pise od 4 razvijenih lista,to jest razvijen dva para lista.Sto znaci ovo je taman za viballu jer trava ide kao nenormalno