Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas vrane cuda prave, vade seme mamu im njihovu
I kod mene ista situacija. Bas su napravili stetu. Cekam da prodje praznik pa da vidim sta ce da ostane ili ne ostane.kod mene stabljika viri iz zemlje, bez listova.... jel moguće da je zec? ima ih na svakoj njivi, samo iskaču u pšenici ispred traktora?
Moguce je pogotovo ako vidis male sape i govna. Tu nema pomoci.... Meni je preklane tako pojeo 2 i pol jutra na mahove na tablu od 15 jutara nismo usijavali jer se uhvati odredjen og dijela njive.....kod mene stabljika viri iz zemlje, bez listova.... jel moguće da je zec? ima ih na svakoj njivi, samo iskaču u pšenici ispred traktora?
Kod nas isto prave štetu ....I kod mene ista situacija. Bas su napravili stetu. Cekam da prodje praznik pa da vidim sta ce da ostane ili ne ostane.
Moguce je pogotovo ako vidis male sape i govna. Tu nema pomoci.... Meni je preklane tako pojeo 2 i pol jutra na mahove na tablu od 15 jutara nismo usijavali jer se uhvati odredjen og dijela njive.....