Srdjan Žorž
Član
Konacno da se lepo vidi posle 28 dana od setve.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi sta jede, ako su ptice u pitanju one ne jebu zivu silu kad jednom pojedu samo straze pomazu za presevanje.Da li će ga jesti i ako se "namaže" sa nečim?
Meni nešto pojelo suncokret, kaže komšija njemu jede pipa, ja jutros da pogledam moj suncokret a on desetkovan, samo stabljičice ostale. Moram presejavati a ne znam vredi li mi suncokret sejati, poješće ga opet Nisam koristio zemljišnu hemiju pa kontam da bi mogao kukuruz posejati, njega ništa nije jelo.
Sve parcele oko grada pojedene 80%. Mozda i one dalje. Golubovi ga urnisu, ljudi masovno cuvaju. Strasno. Bice presevanja pa cuvanje. Strah me da idem na ostale njive. I ja sam mislio da je makazar, ali ne,definitivno su golubovi.Zavisi sta jede, ako su ptice u pitanju one ne jebu zivu silu kad jednom pojedu samo straze pomazu za presevanje.
Sutra cu probati da usejem suncokret, a najverovatnije ce se presevati, razlog kora, zeke, insekti