Dejaaa
Član
![20170520_090107.jpg](https://s1.postimg.org/m0r552vcv/20170520_090107.jpg)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nesto nisam zadovoljan sa sklopom Kondija kao ni sa nicanjem,mnogo neujednaceno kako god okrenem.
Po meni prvo total pa do jeseni uzorati i spremiti zamlju za psenicu.Pozdrav kolege,nisam u prici o suncokretu pa bih vas molio za odgovor na sledece pitanje:sta mi je bolje posejati na ledini koju tek trebam da pripremim-suncokret ili psenicu?To bi mi bilo prvi put pa da znam.Znaci finansijski gde mogu bolje proci-na suncokretu ili psenici?Gde su veca ulaganja racunajuci na to da sve trebam platiti jer nemam svoju mehanizaciju.Koliki je prinos jednog a koliko drugog po hektaru i koliki su troskovi i za jedno i za drugo otprilike.Eto u kratkim crtama ako moze cisto da vidim u kom smeru da se krecem!Hvala unapred.
Ako se nisi snasao javi se na PP.Ovde nema više nigde da se kupi stokstar i sl.
dal je možda nekom ostalo dve kesice da mi proda
Ovde nema više nigde da se kupi stokstar i sl.
dal je možda nekom ostalo dve kesice da mi proda
godinama sam sejao samo neomu i bio zadovoljan uvek ujednacen prinos,nikada najbolji ali uvek medju boljima prinosima. Moje njive su ciste nemam potrebu za listegom sve resavam sa metolahlor + terbutilazin, gardoprim ima isti sastav ali je skup. Posto nema neome bez herbicida a sa kondijem nisam zadovoljan dogodine necu da sejem njihove hibride iako budu najeftiniji na tržištu sem ako neomu dobojem gratis, što se neće desiti!Nije ni Neoma ništa bolja po pitanju nicanja ove godine, možda je samo ova iz kasnije setve zbog temperature nešto bolja.
Syngenta sa ovom njihovom politikom ubrzo ide u penziju...
Dobio u jesen pred zatvaranje 3x15 isto 100 kg/kj! Do sad uvek sam ureu koristio, sad ajde da probam ovoga jer kombajneri uvek plakali u žetvu zbog zelene mase a seme već sazreo.Zasto kan ? Nisi razbacao nista pred setvu ?