Prijasnjih godina pionirov LE25 je bio vrlo nizak , imao na jednoj njivi mozda max 1,5m ostalo bio nizi a kad je dozreo bio jos nizi, ove godine sijani kasnije su nizi od ovih sijanih ranije, a mislim da ima i do 3m visine pojedine njive.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Beli skoro kao da su okreceni,a truli kad ih dodirnes prosipaju se u prasinu.Tomo ako su štapovi beli onda je možda i Sclerotinia.
Kažu ljudi da je malo problem ta visina za kombajniranje jer ne može da se heder digne dovoljno visoko pa uvlači veliku masu u sebe pa ima zagušenja i ide se sporo. I pitao sam ih da li će i dalje sejati pionire kažu da hoće, ipak lepo rode a prskanje je jeftino, za razliku od imi hibrida. A ja sam danas video jednu parcelu sa dosta popadalog suncokreta, prilicno je visok, tu će dosta ostati ne pokupljeno.Prijasnjih godina pionirov LE25 je bio vrlo nizak , imao na jednoj njivi mozda max 1,5m ostalo bio nizi a kad je dozreo bio jos nizi, ove godine sijani kasnije su nizi od ovih sijanih ranije, a mislim da ima i do 3m visine pojedine njive.
Kako ti se pokazao za to vreme kako ga sejesPrijasnjih godina pionirov LE25 je bio vrlo nizak , imao na jednoj njivi mozda max 1,5m ostalo bio nizi a kad je dozreo bio jos nizi, ove godine sijani kasnije su nizi od ovih sijanih ranije, a mislim da ima i do 3m visine pojedine njive.