Suncokret 2016

Vidiš, a da odeš u poljoapoteku prodali bi ti nešto, 100%. A i trovao bi se.

Nisam i necu osiguravati ni na dalje.Deset godina zaredom sam prosao bez stete.I ovde steta nece biti velika jer je suncokret mali.Kada sve to stavim na papir kao i 'realne' procene osiguravajucih kuca jos se nisu stekli uslovi da radim i mislim o osiguranju.
Tako i oni dole sa malinama misle pa kad im smlati drzava kriva jer nema raketa. Da je bar neka cifra nego 500 din po jutru. Ulozim 30- 40000 po jutru i jos tih 500 din da se grbavim ne pada mi na pamet

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

ecdc164edecf25aa5ca4228ba99e6e5a.jpg

Sejan osmog maja,presejao soju , sorta barolo ro , baceno mu 100 map u jesen i 100 an u prolece po jutru

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kolko vasi mogu naneti stete ? Ako neko slucajno ima podatak

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Ove godine kondi mi deluje dosta kilavo na primer na jednoj njivi pola je neoma,a pola kondi neoma vec odavno sklopila redove jos prskana kvazarom.Na drugoj njivi kondi pola,a pola dragon isti slucaj dragon odavno sklopio redove dok kondi bi mogao jos jednom ospartati mada zadnji sud ce dati kantar.

I kod mene Kondi kilavi isto kao na slici kod Dragana. Isto je tako nejednak i nicanje je bilo samo oko 80% pa ga jos pojelie bube, kasnije zecevi..... Dosta je redak, neznam hoce li nadoknaditi manjak biljaka velicinom glave....?

Ne kilavi kod mene , 10 redova od puta su ovce pregazile posle setve pa je zato nejednak. Drugi red od puta je bio presejan do pola duzi.

Nebih ja bas sumnjao u Kondi na osnovu izgleda,sacekajte vrsidbu :)

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh