mindjušar
Član
Će da bude Zlatiborski med sa Rumunske granice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma med nije problem druže,već godinama ja i još par kolega teramo kamione kod istog gazde u tvojoj blizini samo me interesovalo u kojoj fazi je.ako ti treba njiva gde je suncokret mogu ja da ti dam njivu da parkiras pored moje njive nije problem.samo da mi ne napravis stetu u suncokretu da mi pogazis.i da mi das malo meda...hehehehe
Imamo parcelu velicine 6 ha, udaljenu od asvaltnog puta 3 km. na relaciji Temerin -Becej, Ako ti odgovara lokacija i velicina parcele, javi se raskrcicemo deo parcele da se komotno postave kosnice bez ikakve nadoknade, suncokret LG 56 ako to ima nekog znacaja. Poznata nam je uloga pcela u svemu tome . Da dodam na kraju parcele u daljini 600 m nalazi se Jegricka reka ili bara kako ko naziva, ako to ima nekog prioriteta.Daklem od kraja Temerina do parcele oko 8 km.Kad će početi cvetanje suncokreta? Zanima me jer sam pčelar ali još nisam obilazio teren u potrazi za lokacijom.
Danas obilazio suncokrete, poceo je da cveta......:
Od sela pa prema melencima, cela sirina skroz do obilaznice kod dreksa....I skroz do melenaca. Znaci skroz je sve zbrisano, hiljade hektara....caco u kom delu atara je tukao takav led?