mindjušar
Član
Misliš za repu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebao si obrnutim redosledom, dok je mali kletodim a u vecem uyrastu flupisor...pazi samo sa dozama,ja sam imao jednu parcelu zadruznu koju vise neradim hvala Bogu gde je bilo sirka za potrebe cele Srbije,cekao sam ga dok nije poceo da gusi suncokret koji bio dosta mali,zvekno sam punu dozu flupisora koji je odradio ali kasnije je izasao drugi i onda sam opalio jos i kletoks,suncokret to bas nije podneo najbolje,svaki 3-4 suncokret u redu je ostao zakrzljao u tom uzrastu kad je prskan kletoksom,osto patuljak i bez roda.....al opet se nagrecalo 16 meteri po jutru
Ovde je kao kod @dangera sirka za izvoz tako da ce rasti u naj manje 3 etape pa jedna velika doza nista ne znaci, mora u 2 velike dozeDragane, ako planiraš tu njivu da radiš na duže staze, sačekaj sirak dok poraste na 30+cm, i leeepo otvori listove, pa ga zvekni fuzilejdom sa 0,9 l/kj. Imaćeš čitu njivu da ti svi pozavide
Nikola,ne pali široke narodne mase! Posle ćeš biti je...ben! Isuše spremačem na 15cm,pa da seju opremom za repu
U takvu rabotu se ne upuštajte bez pripreme germinatorom,jer će vam sklop,bez kiše biti eventualno četvorocifren,po hektaru
Grickala ga pipa sad ona neradi po ovakvom vremenu,a kada otopli nece ga vise dirati tako da nema potrebe za tretiranjem.Pre ovih kisa nesto mi je jelo suncokret neke bube samo list gricka,za sad ga nedira,sad kad ugreje dali da ga oprskam sa necim za insekte
Bilo je ponuda kod nas i po 40din/kg na zeleno tako da ce nas mozda i ove godine Bog pogledati sa cenom!Jel neko cuo nesto o ceni suncokreta rod 2016?
jedan proizvodjac iz moje okoline je imao ponudu da proda po 35 dinara 'na Zeleno'.nije prihvatio.a nije lazov covek ne verujem da laze.
Bilo je ponuda kod nas i po 40din/kg na zeleno tako da ce nas mozda i ove godine Bog pogledati sa cenom!
Nece ovde debata nista promeniti. Nikad proizvodjaci nisu pitani za cenu, vec trgovci.Samo vi dajte predloge za nižu cenu.