milos uljma
Član
ja kad bi vama pokazao moj suncokret vi ne bi verovali garant.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojim preparatom mogu da prskam Pionner LE 25 od sirokolisnih korova ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Nisi jedini...Nego velim da cutim da ne ispadnem los ratar.Vi već prskate,špartate,a ja tek sutra sejem,ako ima istine
Jel prepakivano seme ili sveze?Da li je neko imao problema sa nicanjem suncokreta, u pitanju je Syngentin Kondi? Mislio sam da ga jesto pojelo medjutim vidim da je pustio klicu, ali nije nikao..
Pisano je o tome na predhodnim stranama.Ja sam moj obisao i lepo nikao,losija je energija u odnosu na Neomu ali nemam problem.Da li je neko imao problema sa nicanjem suncokreta, u pitanju je Syngentin Kondi? Mislio sam da ga jesto pojelo medjutim vidim da je pustio klicu, ali nije nikao..
Da li je neko imao problema sa nicanjem suncokreta, u pitanju je Syngentin Kondi? Mislio sam da ga jesto pojelo medjutim vidim da je pustio klicu, ali nije nikao..
Moj je takav bio. Juce spremljen i presejan.Ako nije upro ili usao u pokoricu i stao kisa ce pomoci.Ako je krenuo i tu stao i savio se tu leba nema.
Ma to je kompjuterizovana varijanta,model za 2016.U bre Mindjusar radis toliko zemlje,obaras rekorde a sejes sa ovom sejalicom iz proslog veka.Ocekivao sam nesto kompijuterizovano...