milos uljma
Član
ja kad bi vama pokazao moj suncokret vi ne bi verovali garant.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojim preparatom mogu da prskam Pionner LE 25 od sirokolisnih korova ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Nisi jedini...Nego velim da cutim da ne ispadnem los ratar.Vi već prskate,špartate,a ja tek sutra sejem,ako ima istine![]()
Jel prepakivano seme ili sveze?Da li je neko imao problema sa nicanjem suncokreta, u pitanju je Syngentin Kondi? Mislio sam da ga jesto pojelo medjutim vidim da je pustio klicu, ali nije nikao..![]()
Pisano je o tome na predhodnim stranama.Ja sam moj obisao i lepo nikao,losija je energija u odnosu na Neomu ali nemam problem.Da li je neko imao problema sa nicanjem suncokreta, u pitanju je Syngentin Kondi? Mislio sam da ga jesto pojelo medjutim vidim da je pustio klicu, ali nije nikao..![]()
Da li je neko imao problema sa nicanjem suncokreta, u pitanju je Syngentin Kondi? Mislio sam da ga jesto pojelo medjutim vidim da je pustio klicu, ali nije nikao..![]()
Moj je takav bio. Juce spremljen i presejan.Ako nije upro ili usao u pokoricu i stao kisa ce pomoci.Ako je krenuo i tu stao i savio se tu leba nema.
Ma to je kompjuterizovana varijanta,model za 2016.U bre Mindjusar radis toliko zemlje,obaras rekorde a sejes sa ovom sejalicom iz proslog veka.Ocekivao sam nesto kompijuterizovano...![]()