ljudi imam jedan problem.imam malo vise od 4 lanca suncokreta, tacnije 91 vrsta na pravu duz.kupio sam kondi i posejao 22 aprila.uz seme sam dobio i fusilade 2 litra.30 maja sam bio da prskam i oprskao sam ga a uz te dve litre sam dodao jos 0.6 lit pantere koja mi je ostala od prosle godine da se ne baci.8 juna nas je tukao grad.ja obisao suncokret 11 juna , on SKUPIO gore glavicu koju je trebao da polako otvara.sirak se dosta osusio.ja danas bio da ga ospartam ako moze da se udje, kad u obe njive (njive su po 2 lanca)suncokret kao i sto je bio kad sam ga prskao.visine 40, 50 cm. tu gde je glava tu je jako uvrnuo i skvrcio te bodlje.kad otvorim te listice ili bodlje sta su vec, glavica je nekako crna.ne raste.stoji.cini mi se da je nekako trula stabljika, dosta njih puca nisu elasticni kad ih povijem rukom.ima samo gonji 2 para listova, ovi dole opali verovatno od grada, ne od hemije.pa vas molim za savet da li ce od toga nesto da bude ili nece?jako jadno izgleda i skvrceno.sutra mogu da ga slikam ako nekg zanima.to su mi jedina 4 lanca ove godine.nikad mi se to nije desilo.prskao sam ga u popodnevnim satima, oko 6 popodne.bilo je toplo, negde oko 25 stepeni, mozda koji stepen manje.molim za savet,hvala unapred!