mindjušar
Član
Svako ih može kupiti i bez da ih ti i ja savetujemo,osim ako neko baš otpozadi zakopčava šlic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze naravno ja sam prosle godine radio suncokret roninom nije se lose pokazao sa obzirom da je kinez cistokvni!Društvo, jel može Ronin da ide u suncokretu?
Ljudi kada krecete sa spartanjem suncokreta?
moze naravno ja sam prosle godine radio suncokret roninom nije se lose pokazao sa obzirom da je kinez cistokvni!
Au ako se dobro secam suncokret je bio visine oko 15cm e sad koliko je imao listova pojma nemam,a trebao sam da ga spartam pa odustao zbog prskanja jer je sirak ko lud krenuo sada mi je na toj njivi kukuruz i sirka tek po koje pero na celoj njivi znaci da je uradio posao bas dobro.I sada planiram suncukret sa njime da odradim jer ima sirka ko da je posejan.Ja danas opet bio u obilazak suncokreta,hrckova ima nenormalno puno,vise ima rupa nego od pre nedelju dana kad sam bio da ih izlijem,da li pomaze nesto cinkfosfid mamak ako ih ubacujem u rupe?
- - - - - - - - - -
U kojoj fazi treba da bude suncokret?