KishRobert
Prijatelj Foruma
Kakva ti imas pitanja...Ko bolje podnosi pulsar : kondi, dolbi ili neoma?
Pitas,da bi pitao ili sta?
Pa daj malo procitajte predjasnje strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva ti imas pitanja...Ko bolje podnosi pulsar : kondi, dolbi ili neoma?
Pre desetak dana razgovarao sa predstavnicima fabrike Dijamant,kazu da ce biti mnogo manje posejanih povrsina tj. ugovorenih. Sto me ne iznenadjuje kako su se poneli prosle godine sada ce im se to delimicno obiti o glavu, takodje plasirace mnogo manje Syngente zbog uslovaljavanja oko prodaje semena. Problem je sto Syngenta uslovljava da ne mozes samo da kupis primera radi Kondi kod njih vec moras i da uzmes Armoni koji se daleko manje prodaje pa tako da zadrugama i trgovcima to seme ostaje ne prodato. Tako da videcemo sta ce biti sa semenom na kraju.
Ko bolje podnosi pulsar : kondi, dolbi ili neoma?
Da li je neko probao da poseje seme Neome koje je ostavio od merkatilnog useva?
P.S. Znam da na original pakovanju piše da je hibrid.
Ko bolje podnosi pulsar : kondi, dolbi ili neoma?
Pa jel problem to napisati! Jel zaostaju po prinosu za kondiem?
Ma koj ce mi .... pulsar!!Moje parcele su ciste.Ja samo na crno i cao.Kao na beton posejano.Nego lose im ide prodaja pulsara a dobro suncokreta pa ajd da se vade i svi dobiju kao u kompletu KAO!!Ako hoces mogu i da odvoje onda ti je samo suncokret 280....Pa koliko je cena pulsara bila prosle godine?
Oko 50e ako se dobro secam,to sa 2 pulsara i tom cenom u odnosu na proslu godinu je samo malo povecanje cene.