Rasa91
Član
Juce zavrsili suncokret, prosek 1890kg/kj. 150kg ureje pred setvu, prskan pelicanom pre nicanja i fusilejdom kasnije. Spartan i zagrnut, sve je bio Barolo RO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
juce skinuto 9 kj, 2455 kg/kj,seme kondi ....
Syngenta je prava,ostale semenske kuce su sitnice.
Ja sam juce i zvanicno poceo.Sutra nastavak pa kolko vreme dozvoli.Ovrseno odprilike 70a 1700kg primese 4 a navodno vlaga 10.5(pisem navodno jer kad sam odneo uzorak na drugo mesto ona se smanjila na simbolicnih 6.5).Ne moze u nasoj zemlji posten covek da zaradi pa nikako!
Pa to nas najvise jeb...ja cekam da padne vlaga i onda imam primese...i lom..Trazicemo neke postenije kooperante ako uopste postoje.Ma nema sanse da oni prime sa manjom vlagom od 10-11% pa neznam sta da bude... DAnas ovrsio Suncokret ali nisam stigao da ga odnesem sutra cu da vidim koliko ce mene da rebnu..
Primaju Ciro,juce je Ivan predavao kod Filipa sa 7,7 vlagom.Dodao mu je i bonifikaciju do 9.Ma nema sanse da oni prime sa manjom vlagom od 10-11% pa neznam sta da bude... DAnas ovrsio Suncokret ali nisam stigao da ga odnesem sutra cu da vidim koliko ce mene da rebnu..
Primaju Ciro,juce je Ivan predavao kod Filipa sa 7,7 vlagom.Dodao mu je i bonifikaciju do 9.
Da I na kantar ukrade.Ne rade oni na stetu..Primaju Ciro,juce je Ivan predavao kod Filipa sa 7,7 vlagom.Dodao mu je i bonifikaciju do 9.
Ako si ti nosio uzorak sa vrha prikolice onda to nije isto kao kad ga sondom vade iz sredine,ne branim otkupljivace nego ukazujem na mogucu gresku,ja sam uporedjivao i bilo je razlike par procenata,suncokret je specifican i kalira na sate...Ja sam juce i zvanicno poceo.Sutra nastavak pa kolko vreme dozvoli.Ovrseno odprilike 70a 1700kg primese 4 a navodno vlaga 10.5(pisem navodno jer kad sam odneo uzorak na drugo mesto ona se smanjila na simbolicnih 6.5).Ne moze u nasoj zemlji posten covek da zaradi pa nikako!