slobapatrola
Član
Skinuta 3 jutra 6000 kg,neoma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije da izgleda nego ti se čini,više voli da se okreće prema suncu..Izgleda da suncokret voli sunce!
Jbt mindjusar,otkud mi spomenu eurokrem!!!!!!!!na dijeti sam moracu da se prosunjam do kuhinjeMa jok,vole eurokrem
Valjda je i vrapcima na granama jasno koja semenska kuca je najbolja kad je suncokret u pitaju.Kakav lg,kakav, kws barolo i ns.....nista to ne valja poredeci sa neomom ,adagiom ,dolbijem kondijem!
p.s
F50 me prijatno iznenadio,moze da parira syngenti!
Izgleda da slabo hranis biljke,odnosno ne dajes sta treba.Jedino mi preostaje da cestitam kolegama sto se tice prinosa po kj.Na parceli od 13 kj sejao sam tri sorte:maisadur,neoma i adadjo 29.3. i jedva sam izvukao prinos od 1500 kg/kj vlage od 8 do 11 sa predsetvenim djubrenjem od 120 uree po kj.Cista njiva prskana totalom pre nicanja i hemijom koja sledi za imi hibride.Izgleda da cu morati da menjam sortiment za narednu godinu,jer sam se razocarao u imi hibride.