Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neome koje su sejane do 20-og aprila mogu sve da se vrsu!Odjednom su pocrnile,ali dobro ona je i srednje rana grupa zrenja,vreme joj je...Drugar danas vrse,pa ce mi javiti koliko ce imatiKod mene neoma vise nece u njive primirisati,a ne biti posejana na jednoj njivi 4kj odjenom je sazrela a bila jako lepa i dosle glavice sprcene ko pesnice prinos ako bude 1000kg dok 300-400m dalje isto moja njiva ista agrotehnika tu je jos zelena i nece jos za dve nedelje stici mada ni tu neocekujem neki ekstra prinos!![]()
Ajde kad ovrses obavezno javi prinos nemoj se sramiti ako si pogresio sa tvojom procenom pa da nam nejavis!?Kod mene neoma vise nece u njive primirisati,a ne biti posejana na jednoj njivi 4kj odjenom je sazrela a bila jako lepa i dosle glavice sprcene ko pesnice prinos ako bude 1000kg dok 300-400m dalje isto moja njiva ista agrotehnika tu je jos zelena i nece jos za dve nedelje stici mada ni tu neocekujem neki ekstra prinos!![]()
Ova što smo vrli juče kod dede posejan je 19, i eto da uporedimo imao je 28m/kj
Prosle godine jeste ove godine nije i nema razlike na prinos obe godine je preko 20metri po kj.Neoma je čudesna biljka.Da li su prskane Pulsarom sve te koje su dale preko 2t/kj ?
Opet nisi u pravu prosle godine sam na najprljaviju njivu od 1,5kj sejao neomu da bi je sa pulsarom ocistio i rod je bio rekordan 44 metera na 1,5kj jer posle prskanja i zagrtanja niko nije mogao reci da je to prljava njivaVlada mišljenje da Pulsar u punoj dozi utiče na prinos.
Inače, Neome se u mom kraju najčešće seju na lošim i prljavim njivama, a tamo ni ne može da bude nekih rekorda.