Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kova77 ,koji je hibrid ?
- - - - - - - - - -
Kod mene je hibrid Kondi, ne verujem da je do hibrida, jer sam pre 2 dana imao solidan rod Kondija ( onih 18m). Kod kolege nisam siguran šta je sejao.
Dešava se to da ostanu nenalivena zrna kad biljka tako ubrzano sazri pogotovo na lošijim zemljištima. Kod mene je pre tri nedelje suncokret bio skroz zelen, i onda se tako odjednom zasušio na onom suncu.
Dešavalo se to i drugima prethodnih godina, da ima zapremine, a masa mala. Tako kažu ljudi što rade na kantaru.Ćale pamti istu situaciju pre 20tak godina.
Pricas @slobi o manijacima...Kod nas ima manijaka pa daju i 320 eura, ali da ne kvarim dalje temu, to se nikako ne moze uklopiti u proizvodnju suncokreta.
Lazo kad ste sejali kukuruz,da li ste merili vlagu?! Ja mislim da cu sutra skinuti Armony,sejan 18-og...ujutru cu meriti vlagu,ali mislim da je tu negde oko 10%Dok mi počnemo da kosimo ,neće biti više para za isplatu