Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neome koje su sejane do 20-og aprila mogu sve da se vrsu!Odjednom su pocrnile,ali dobro ona je i srednje rana grupa zrenja,vreme joj je...Drugar danas vrse,pa ce mi javiti koliko ce imatiKod mene neoma vise nece u njive primirisati,a ne biti posejana na jednoj njivi 4kj odjenom je sazrela a bila jako lepa i dosle glavice sprcene ko pesnice prinos ako bude 1000kg dok 300-400m dalje isto moja njiva ista agrotehnika tu je jos zelena i nece jos za dve nedelje stici mada ni tu neocekujem neki ekstra prinos!
Ajde kad ovrses obavezno javi prinos nemoj se sramiti ako si pogresio sa tvojom procenom pa da nam nejavis!?Kod mene neoma vise nece u njive primirisati,a ne biti posejana na jednoj njivi 4kj odjenom je sazrela a bila jako lepa i dosle glavice sprcene ko pesnice prinos ako bude 1000kg dok 300-400m dalje isto moja njiva ista agrotehnika tu je jos zelena i nece jos za dve nedelje stici mada ni tu neocekujem neki ekstra prinos!
Ova što smo vrli juče kod dede posejan je 19, i eto da uporedimo imao je 28m/kj
Prosle godine jeste ove godine nije i nema razlike na prinos obe godine je preko 20metri po kj.Neoma je čudesna biljka. Da li su prskane Pulsarom sve te koje su dale preko 2t/kj ?
Opet nisi u pravu prosle godine sam na najprljaviju njivu od 1,5kj sejao neomu da bi je sa pulsarom ocistio i rod je bio rekordan 44 metera na 1,5kj jer posle prskanja i zagrtanja niko nije mogao reci da je to prljava njivaVlada mišljenje da Pulsar u punoj dozi utiče na prinos.
Inače, Neome se u mom kraju najčešće seju na lošim i prljavim njivama, a tamo ni ne može da bude nekih rekorda.