Sto ste odustali?
Zbog 10%vlage ili kise?
pa naravno kisa i sve prikolice smo napunili...sutra nastavak..ako vreme dozvoli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto ste odustali?
Zbog 10%vlage ili kise?
Svaka cast,jel si bacao sta od djubriva?!Ja sam ponovio proslogodisnji rekord od 2600 kg po k.j nesto malo preko bez ikakvog djubriva sa Armony!Armony ima najveci potencijal od svih hibrida,cuo sam od jednog coveka koji ga je prosle godine sejao takodje pocetkom maja,rodio mu preko 3100 kg po k.j,ali previse je visok i rizican po meni...Kondi je ipak nizi i stabilniji nekako,svima lepo radja!Ne znam jos setvenu strukturu za iducu godinu ali Kondi i Armony su TOP trenutno po mom vidjenju stvari! p.s Izgleda da je malo redji sklop 24-25 cm i malo kasnija setva,pocetak maja dobitna kombinacija vec neku godinu za redom!Danas skinuta prva 3kj suncokreta. Syngenta Armoni,setva 4.5.2013. prinos 8700kg JUS kvaliteta. Vlaga 11,9 , primese 4%. Dobro je izgledao,ali nisam ovo ocekivao.
uredu je to, samo ja jos toliko nisam tovario mnogo zavisi verovatno i od krupnoce zrna i primesa, vlage. No bitno je da je rodilo,ako vreme dozvoli danas radim kondikristal moje osmotonke su nosile 9700 kilograma suncokreta kad mi doneo sin papir kako je predao suncokret ja nisam mogao da verujem u to što čitam bio sam dosta zadovoljan sa suncokretom ove godine!
Komsija ajde molim te slikaj kondi kad bude usut u prikolicu da vidim kako izgleda suncokret sa 2% primesa.Ja ozbiljno ratujem sa uzorkivacima,par puta sam i okrenuo traktore i otisao na drugo mesto da predam suncokret ove godine.Bezobrazluk je blaga rec za ono sto se kod nas radi sa procentima.uredu je to, samo ja jos toliko nisam tovario mnogo zavisi verovatno i od krupnoce zrna i primesa, vlage. No bitno je da je rodilo,ako vreme dozvoli danas radim kondi
Ako neko hoce da napise koliko se odbija preko vlage od 10 % i dali oni tu necistocu cepaju odokativno ili je isti sistem kao za psenicu.
Ovih dana treba da predajem po prvi put suncokret.