Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi videti suncokret sa 2% primesa je praznik za oci.Izvinite nisam u temi ali ovo je jace od mene.
ja nesumnjam da covek neradi tamo gde radi,al se danger nije zeznuo sigurno,evo par slika odvaga gde nema tolerancije nimalo,gde ima video nadzor(u prostoriji za analizu) I nema familije ni rodjaka ni Mita I korupcije,da neduzim.....ako I neverujes slobodno dodji u viktoriju pa trazi moje uzorke analize,ni oni sami nisu verovali I mislili su da sam nosio negde da se redi suncokret......donja odvaga mi je naprljavija(ako se to moze nazvati prljavo) sa 2.2 zbog vlage skoro 15%,ove odvage su samo neke od mnogih slicnih koje se krecu od 1-1.8%Danger malo si se zeznuo. Rale sticajem okolnosti radi na vagi vec mnogo godina tako da ni on sigurno nije imao prilike cesto (ako) da vidi taj suncokret sa manje od 2% primesa!!!
Da samo sto je u soji mnogo lakse nastelovati kombajn nego u suncokretu.
Negoslav mi je skidao, primese 1,9-2 a vlaga 9.6danger mislim da u mojoj okolini na bilo kom otkuonom mestu to nikad nije postigao niti ce.. sve pohvale, ali i licno vise volim kad imam 4-5% i znam da je sve u prikolici, i da nista od zrna nije ostalo iza kombajna, tj da vetar nije izbacio, primese skidaju pa skidaju, kad imas oko 2 oni biraju po resetu sta nije propalo pa na vagicu do 4% a kad je preko 4-5 odmah posle prosejavanja, onda nema biranja po resetu..
Negoslav mi je skidao, primese 1,9-2 a vlaga 9.6
u nasem selu tako uzorkuju, sledeci put odnesite uzorak i na neko drugo mestoVideo sam samo kod druga njemu je on radio tu je bilo 3.5% a vlaga 10..