Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo kako izgleda moja neoma posle grada
Nemojte stavljati visoke prinose jer ce nam biti mala cena kad vide ako je visok prinos.
uglavnom suncukret se vrsi kad ostane bez listova i kad glavica bude suva ili cela braon bojeJel suncokret pred vrsaj mora da ima suve listove,ili samo pozute ili nesto trece?molim da mi pomognete jer sam ove godine prvi put suncokret posejao.
Jel suncokret pred vrsaj mora da ima suve listove,ili samo pozute ili nesto trece?molim da mi pomognete jer sam ove godine prvi put suncokret posejao.
dobro izgleda. . .Dolbi,sledeće nedelje vršaj.
Kod ivanke vec ima predatog suncokreta,a i video sam jednu kombajnu kako vrse na putu dolovo stari tamis.Kod nas pocelo do se skida polako. . .
nisu cake ali sto bi se reklo "tako se radi" sve zavisi od povrsine parcele i prikolica, kipujes neizmenicno po jedan bunker u svaku ako imas vise prikolica i rasiris po patosu lopatom i tako svako naredno kipovanje siris, i kipujes neizmenicno i siris, da malo sunce uradi svoje, a za finis ostavis mesta (u zavisnosti kako uzimaju uzorak na tom otkupnom mestu) i stavis najzreliji i najvise uprzen.. malo se znojis al "ukrades" neki posto sigurno.. neko bi rekao malo kvarno, al ni njih ne grize savest zbog cene proizvoda, visokih pariteta i repromaterijala..