Suncokret 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kod mene od njih nema ništa ali ne znam zašto su se pojavile u tolikoj količini. Prvi put sijem hvaljenu Neomu i mislim da joj to nije sortna osobina i da spomenem da je visoka sigurno 2 m i malo više. Možda zbog dušika i kiše ali za sekundarne glavice nebi znao.

prinos za ponos seme rimi pr
dcfc0012.jpg
[/IMG]
dcfc0010.jpg
[/IMG]

Kod mene Neoma izgleda dosta dobro i glavice su teske pa ima puno prelomljenih stabala na desetak cm ispod glavice i to uglavnom gde su stabla vislja.Dali ce to naneti veliku stetu i sta ce se desiti sa tim glavicama?

mislim da nece nista da se desi, on je vec nalio zrno, sad je u fazi sazrevanja tj otpustanja vlage iz zrna.sve ce biti u redu kao da nisu slomljena stabla....

ma nek rodi 3t pa nek bude i 35
Не претеруј није то кукуруз,а цена од 35 пусти снови буди срећан ако добијеш 30,није се Шећерко за џабе састајао са техничаром за подземну градњу или како ми то на селу зовемо Гробарем а и био је и у Бечеју ,права цена би била од 40 до 45 дин.кг

ja sam za cene tipa 25-28 din. kao i one od 30-35 din. čuo samo ovde na forumu a sve su iz pouzdanih izvora niko nije pustio priču o ceni koja je u rasponu od 52-57 din.lakše malo sa licitiranjem cena

suncokret kondi sejan 19.aprila na 23 cm.baceno u jesen 200kg/kj 3x16.
1zvq1yq.jpg

- - - - - - - - - -

9stt82.jpg

- - - - - - - - - -

dr5t0y.jpg

- - - - - - - - - -

x3v1i9.jpg

- - - - - - - - - -

f9e3vn.jpg

- - - - - - - - - -

njiva od 2 lanca,sejano 19.aprila na 23 cm.ista agrotehnika kao kod kondija.ovo je DOLBI!
2r2rm9g.jpg

- - - - - - - - - -

5b5q3a.jpg

- - - - - - - - - -

2hrnw5l.jpg

- - - - - - - - - -

4qgadh.jpg

- - - - - - - - - -

ajqr9s.jpg

- - - - - - - - - -

nqv21h.jpg

- - - - - - - - - -

ne9pms.jpg

LG 56.65 slikan u zurbi pred sam mrak sinoc

U proseku najvise ima ovakvih sesira, naravno ima i prilican broj malih.

A evo nesto sto mi se i nije svidelo, izgleda da ima i obolelih, rekao i da je bela trulez (sa desne strane slike)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh