Suncokret 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kondi sejan 19.04
attachment.php

attachment.php

- - - - - - - - - -

Sad bi trebalo jedno 3 nedelje bez kise, da se svi suncokreti lepo oplode.

@CVEJA Po To smo menjali sa drzavom za zemlju pored autoputa sto im trebala..i najveci deo nam zapao cuvena BABINA GREDA :)
@milan89 Danas je bila akcija otisli pocupali te travurdine sad dosta lepse izgleda :ppozdrav:

Posto je kesica te travke,jel ide u zeleno ili je prvo susite pa onda na prodaju!: Лол:

Ja ne znam da li je ovo normalno posto prvi put ove godine sejem ovaj hibrid...Nenormalno visoko je izrastao i to mi se ne svidja ni malo.To mi je najbolja zemlja i nije dobio ni gram djubriva,ali brate visok je strasno i bojim se oluje da ga ne porusi kada bude pred vrsidbu,samo mi jos to fali ove godine.Evo slika Armony sejan 18-og aprila visina stabla oko 2,2 metra

Ja ne znam da li je ovo normalno posto prvi put ove godine sejem ovaj hibrid...Nenormalno visoko je izrastao i to mi se ne svidja ni malo.To mi je najbolja zemlja i nije dobio ni gram djubriva,ali brate visok je strasno i bojim se oluje da ga ne porusi kada bude pred vrsidbu,samo mi jos to fali ove godine.Evo slika Armony sejan 18-og aprila visina stabla oko 2,2 metra

Ni moja NEOMA nije manja,a dobila je 100 kg mapa i 100 kg kana po lancu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh