Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta mu više smeta, acetogal ili terbis?
Posle jake kiše smetaju podjednako .Video sam oštećenje od girasolina ,ovo je ništa naspram njega.Šta mu više smeta, acetogal ili terbis?
Danger slicna situacija je i kod mene (samo malo manji suncokret) isto ima razmaka.... Neznam zasto nije nikao ceo????
Fjuzilendom.sa cim prskas od sirka?
Sve parcele smo ove godine ,izuzev 10 kj ,spremili u 2-3 dana podjednako duboko jednim prohodom setvospremača.Prvi dan setve kukuruza je rađeno sa diskovima pa smo ih skinuli .Sav kukuruz i deo suncukreta je nikao takoreći odlično sem 20-etak kj Armonija .Još bih dodao da je deo Armonija prskan actogal+terbis a deo gardoprimom ali svugde je isto nicanje.Moj ćale ima izreku, samo treba dobro (duboko) spremirati i sve će nići kako treba. Ove godine je jako tvrda zemlja (mnogo kiše napadalo), i ko nije relativno duboko spremirao a sejao sa sejalicom da raonicima ima problema sa nejednakim nicanjem, po meni tu je dobra sejalica sa diskom, mada sam video kod mene u ataru svakojakog nicanja od oba tipa sejalica.
ti možeš prskati samo sa Expresom i to od 2-8 lista i to sa 45 grama /hDo kojeg lista mogu da prskam od siroke trave suncokret, neki je tek nikao a neki ima od 4-6lista, u pitanju su pionir e25 i imerija (ima jagodnjaka na nekim nestima i cicka koji ima oko 4lista) ?