Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posle jake kiše smetaju podjednako .Video sam oštećenje od girasolina ,ovo je ništa naspram njega.Šta mu više smeta, acetogal ili terbis?
Danger slicna situacija je i kod mene (samo malo manji suncokret) isto ima razmaka.... Neznam zasto nije nikao ceo????![]()
Fjuzilendom.sa cim prskas od sirka?
Sve parcele smo ove godine ,izuzev 10 kj ,spremili u 2-3 dana podjednako duboko jednim prohodom setvospremača.Prvi dan setve kukuruza je rađeno sa diskovima pa smo ih skinuli .Sav kukuruz i deo suncukreta je nikao takoreći odlično sem 20-etak kj Armonija .Još bih dodao da je deo Armonija prskan actogal+terbis a deo gardoprimom ali svugde je isto nicanje.Moj ćale ima izreku, samo treba dobro (duboko) spremirati i sve će nići kako treba. Ove godine je jako tvrda zemlja (mnogo kiše napadalo), i ko nije relativno duboko spremirao a sejao sa sejalicom da raonicima ima problema sa nejednakim nicanjem, po meni tu je dobra sejalica sa diskom, mada sam video kod mene u ataru svakojakog nicanja od oba tipa sejalica.
ti možeš prskati samo sa Expresom i to od 2-8 lista i to sa 45 grama /hDo kojeg lista mogu da prskam od siroke trave suncokret, neki je tek nikao a neki ima od 4-6lista, u pitanju su pionir e25 i imerija (ima jagodnjaka na nekim nestima i cicka koji ima oko 4lista) ?