Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta neverujes coveku, samo istinu prica, mi ne neznamo kako moze da rodi suncokret. to mu je naj slabiji suncokret, ce da vidimo mi sutra-prekosutra obaranje rekorda (zmajevka na lanac)Danas sam usluzno zapoceo jednu parcelu od 5 kj pa je ostavio. Mnogo zelenih listova a i poledjina je zeleno zuta. Mnogo se tesko vrsi, inace zrno ko zrno nema vlage ali kad prolazi kroz kombajn vec je druga prica. Na 1 ovrsenom kj bilo je nesto manje od 2000 kg. Vlaga 17%.
Sto se tice Slobepatrole i price da 1.5 kj napuni Zmajevku na kojoj moze stati 5200 kg suncokreta to su price za neki drugi forum a ne za ovde, jer na ovom forumu su paori ili kako god zelite poljoprivrednici koji su u toku sa ovim stvarima i mislim da ne pali ovakva izmisljotina.
Ma daj nemoj biti na kraj srca.
sta neverujes coveku, samo istinu prica, mi ne neznamo kako moze da rodi suncokret. to mu je naj slabiji suncokret, ce da vidimo mi sutra-prekosutra obaranje rekorda (zmajevka na lanac)
Dajte molim vas neko od clanova iz Crepaje da ode da prisustvuje skidanju famoznog suncokreta
Ako neoma vagne moze da bude oko 45m u punoj zmajevci koja se nije gazila. Jer kada gazim i nabijam samo sam jednom uspeo da sipam 53 m ali curilo je malo i preko stranice.puna zmajevka neome sa 1,5 kj,sad mi javili videcemo kad izmere idu dalje