Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi dobro cuo,tj.ne sve.jako su prljavi suncokreti! video sam uzorke kada sam predavao to je katastrofa,vise primese nego zrna.posto su dosta losi suncokreti,gde je redovan suncokret nema primese,ja sam juce imao 3%Koliko cujem,kod nas SGS urnise ljude sa prljavstinom.
Ma nemoj?Nisi dobro cuo,tj.ne sve.jako su prljavi suncokreti! video sam uzorke kada sam predavao to je katastrofa,vise primese nego zrna.posto su dosta losi suncokreti,gde je redovan suncokret nema primese,ja sam juce imao 3%
E sa tim nisam upoznat!ja samo znam i to kazem,ono sto sam video...i izneo!Ma nemoj?
Pa sad ako neko odvuce suncokret kod neke firme,pa mu ti isti "nadju" 14,7% prljavstine,a taj lik isti taj suncokret odnese u drugu firmu i tamo mu nadju 7.nesto% prljavstine....ko je sad tu lud?
Evo tu sam,bio sam kaznjen,sva sreca pa sam navikao...juce je skinut najlosiji suncokret koji sam imao sa prinosom od 23 met po kj sutra eventualno prekosutra skidam taj za koji tvrdim da ce toliko da rodi..odlozili smo kaze moj otac da je jos zelen...svako ko hoce da prisustvuje neka se javi na pp.Gde nam je Sloba sa 3 tone po jutru ? Doćiće i novi vikend a nema rezultata.