talianu
Član
Sad ga pretera! Spremi jagnje ako bude 3 tone ja plaćam ako bude ispod tiја имам две парцеле на које мислим да cе бити око 3т по ланцу......ko ne veruje neka dodje da prisustvuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad ga pretera! Spremi jagnje ako bude 3 tone ja plaćam ako bude ispod tiја имам две парцеле на које мислим да cе бити око 3т по ланцу......ko ne veruje neka dodje da prisustvuje
Svrati po mene i mene zanima...To u selu niko jos nije imao,jedino ako racuna lanac 71-72 araJa sam u Crepaji u subotu poslepodne i u nedelju, bas me zanima.
ja sta obecam to ispunim isto vazi i za ono sa cicijem u vezi soje.
nisam obilazio tu soju vec odavno ali cu sutra otici pa cu postaviti slike
kolega danas vrsio svoj najlosiji suncokret koji se silom osusio ( razlog nepoznat ) i ninasta nije licio......prinos 1200 kg / KJ
ako budem imao vremena mozda navratim da se upoznamo i druzimo malo ( nije zbog jagnjeta jer ga ne volim )
@cici ajde jedno pitanje!!!!! jesi li Ti bio na "barázda" u nedelju videosam da neki " Moricz-ovi" su dali tamo neke izjave!?
Svrati po mene i mene zanima...To u selu niko jos nije imao,jedino ako racuna lanac 71-72 ara
Ostaviću još koji dan,ima delova gde je sa mnogo zelenog lišća a to već pravi problem kad se vrši.Da se ja pitam,ja bi tu protero........Ima dosta i zrelog,a ovo sto se malo zeleni kada se pomesa mislim da ne sme da bude vise od 10% vlage
Jutros izmereno,5300 kg,ili 2650 kg po lancu.Videcemo,samo da bude dobar prinos pa nek se vrse i za mesec dana.
Malo pre smo S.Pisarov i ja isli usluzno da vrsemo neki sunc.na oko nista narocit ali nije ni los mi smo ga cenili na 1600-1700kg po lancu odokativno.Kad smo zavrsili njivu na 2 lanca puna 5tonka sa metarskim stranicama(pobeda) i puna trotonka sto je otprilike preko 2500kg po lancu.Javicu tacan prinos kad ovaj izmeri.