marica
Član
ima u Jagodini 180 din.kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene u okolini nigde nema sudanske trave,ni jedne sorte,u dve apoteke sam narucio i nema... Da li neko zna gde bi mogao da nabavim seme trebalo bi mi jedno 30-40kg... Sejao bi ali nemam gde seme da kupim ako neko moze d ami pomogne bio bi mu zahvalan moze da mi pise i na PP.. Hvala unapred...
El to bez prvog otkosa il imas i prvi otkos pa drugi ostavis za vrsidbu?Sazreva nesto pre kukuruza,nemogu sad da nadjem datum kada sam radina ponese veliki rod,odlican.Ali ono sto ja nikako ne mogu da odbranim je napad miseva i ptica koji mi odnesu vise od pola prinosa.Mora da im je jako ukusna.
Pa,pazi,s obzirom da je sejes sa zrno mora da ide nesto redje,tako da je stabljika debela ko prst i onda vise nije maltene nizasta kada prodje kroz kombajn.Ako se malo ranije skine mozda bi i moglo za ishranu ali ja nisam probavao.Mnogo je drvena.
sta joj jos treba ja sam to planirao da kosim u seno i da baliram ako bude dalo vreme da se sušiAlal vera,toliko nisam nikad sejao.Samo da ispostujes kako valja pa da vidis sta je masa.