Milos M.
Član
Kod tebe jos i dobro,bar nesto niklo. Ja tek treba da sejem sudansku travu kad dozvoli vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta li sam ja pogresio ? Posejana je 25. aprila i sada nakon 20+ dana ona je visoka 6-7cm. Branko je svoju kosio 35 dana nakon setve, a ja ne verujem da ce moja narasti za kosenje na za jos mesec dana. Mozda i gresim nikad nisam sejao, ali ne verujem da za 13-14 dana moze toliko da naraste. I na komsijskm parcelama su isto tako bedne kao i moja.Poseješ u maju kad su više temperature.
Ja sam sejao za prvi maj i već oko 5. juna sam imao prvi otkos, ali sam trebao još ranije.
Prvi mraz je totalno ubija.
Sta li sam ja pogresio ? Posejana je 25. aprila i sada nakon 20+ dana ona je visoka 6-7cm. Branko je svoju kosio 35 dana nakon setve, a ja ne verujem da ce moja narasti za kosenje na za jos mesec dana. Mozda i gresim nikad nisam sejao, ali ne verujem da za 13-14 dana moze toliko da naraste. I na komsijskm parcelama su isto tako bedne kao i moja.
Videćeš dok temperatura pređe 30 stepeni za dan poraste više nego sad za 15 danaKod mene isto slabo raste izgleda da joj neodgovara ovo vreme em je hladno em je kisa.