e hvala ti puno . a koliko dana joj treba da nikne, znam da joj treba 50 dana otprilike do kosidbe, al neznam jel se to racuna od setve ili od nicanja?? predpostavljam da si je i sejao ove 2012 susne godine, koliko otkosa ima ? imali bar dva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sudanska trava i sirak ne smeju da se kose do 70-tak cm jer u sebi sadrže neke materije koje su otrovne za stoku, tako da ih ne smete kositi na manje od 70cm!
500 bala je malo sa te povrsine
Za člana nikola_VUK:
Pa prijatelju, demantovao si sam sebe. Upravo tako, pre nego dostigne 50 cm, a ti u onome postu napisa 70, na šta sam ukazao. I taj članak, piše, ako si dobro citirao, a verujem da jesi, pri đubrenju (prihrani, bilo bi pravilnije reći) azotom, znači, ako uzmeš slobodu interpretacije, pošto NE PRIHRANJUJEŠ AZOTOM, MOŽEŠ JE KOSITI.........I piše, ZA ISPAŠU, po ko je lud da natera goveda u njivu, recimo u leto, da napasa, kada je treba kositi, sušiti i pod senik nositi........
Otprilike, koševine padaju, zavisno od vremenskih uslova, po mom desetogodišnjem iskustvu, svake tri-četiri nedelje, što odgovara podacima u mome postu.......
ondak u reduMINIMUM u sušnoj godini na slabijim i siromašnijim tipovima zemljišta!!!
Kakva je bila protekla, ne ponovila se...........