Subvencije za tov junadi

Sina obili za subvencije za bikove,,,obrazloženje nisu bili upisani bikovi u trezor,,,smešno

Tako su i mene jednom odbili za 157 svinja, ja otvorio hid broj sredinom godine a tad ne mozes da promenis u trezoru ili bar tad nije moglo, zalio se ali nikom nista

У понедељак стигло решење предато 11. марта. Али, захтев за једно грло је одбијен јер „није наведен“ у спецификацији уз сертификат. Пошто чувамо копије свих документата које предајемо, испостаља се да је у спецификацији погрешно откуцан број ушне марке за одбијено грло, односно једна цифра је замењена. 🤦🏻‍♂️

Не знам да ли је то иста спецификација која се добија када се преда кланици. Наши иду у извоз па спецификација иде уз сертификат који издаје Управа за ветерину. Значи, јавна исправа. Ту има разних података о сваком грлу (пол, раса, датум рођења, број здравственог уверења, ушна марка), тако да и ако је неки податак погрешан, укрштањем са другим подацима то може да се утврди. Посебно са бројем здрвственог уверења јер јер то јединствени број и тај број је само за једно одрешено грло. Пошто ми и то предајемо, лако је утврдити о чему се ради.

По Закону о општем управном поступку имам чист случај. Написаћу жалбу па ћу јавити како је прошло.

У понедељак стигло решење предато 11. марта. Али, захтев за једно грло је одбијен јер „није наведен“ у спецификацији уз сертификат. Пошто чувамо копије свих документата које предајемо, испостаља се да је у спецификацији погрешно откуцан број ушне марке за одбијено грло, односно једна цифра је замењена. 🤦🏻‍♂️

Не знам да ли је то иста спецификација која се добија када се преда кланици. Наши иду у извоз па спецификација иде уз сертификат који издаје Управа за ветерину. Значи, јавна исправа. Ту има разних података о сваком грлу (пол, раса, датум рођења, број здравственог уверења, ушна марка), тако да и ако је неки податак погрешан, укрштањем са другим подацима то може да се утврди. Посебно са бројем здрвственог уверења јер јер то јединствени број и тај број је само за једно одрешено грло. Пошто ми и то предајемо, лако је утврдити о чему се ради.

По Закону о општем управном поступку имам чист случај. Написаћу жалбу па ћу јавити како је прошло.
Druze slicno se i meni desilo,na zalbu ti odgovore posle 2 godine i naravno negativno.

U pitanju je samo na deo tj nA 2 grla. Veterinar kada je popunjavao zdravstveno uverenje za prodaju bikova,je pogresio po jedan broj kod dva grla. Ja sam se zalio,jer je ocigledno njegova greska a stvaran broj se vidi na pasosima,ali dobio sam odgovor na zalbu kao neosnovan.

@pujol Хвала пуно на одговорима! Сада знам да се за одобрене паре не чека решење на жалбу.

Значи, жалба на одбијено грло у сваком случају не кошта, па ако прође, прође. Чекам да ми купац донесе од Управе за ветерину документ којим се потврђује да су погрешили у спецификацији, па да шаљем.

Јављам како је прошло, ваљда нећемо чекати две године. :)

Баш јуче сам причао са једним који је исто добио решење 31. и пара још нема. И мени је тада решење али сам се жалио за једно грло, видећемо да ли има утицаја за остатак.

Nazad
Vrh