markojx
Član
4 meseca a maksimum 2 godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze slicno se i meni desilo,na zalbu ti odgovore posle 2 godine i naravno negativno.У понедељак стигло решење предато 11. марта. Али, захтев за једно грло је одбијен јер „није наведен“ у спецификацији уз сертификат. Пошто чувамо копије свих документата које предајемо, испостаља се да је у спецификацији погрешно откуцан број ушне марке за одбијено грло, односно једна цифра је замењена.
Не знам да ли је то иста спецификација која се добија када се преда кланици. Наши иду у извоз па спецификација иде уз сертификат који издаје Управа за ветерину. Значи, јавна исправа. Ту има разних података о сваком грлу (пол, раса, датум рођења, број здравственог уверења, ушна марка), тако да и ако је неки податак погрешан, укрштањем са другим подацима то може да се утврди. Посебно са бројем здрвственог уверења јер јер то јединствени број и тај број је само за једно одрешено грло. Пошто ми и то предајемо, лако је утврдити о чему се ради.
По Закону о општем управном поступку имам чист случај. Написаћу жалбу па ћу јавити како је прошло.