Xone
Član
Za tih 100 000 se ćuti, niko ne pominje kao da se nije nikada desilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako će biti za prvotelke?Данас је расписан јавни позив за квалитетна приплодна грла (тј. уматичена).
Imam neke neduomice, naime vidim da moze da se konkurise i za bikove , kako ide kod tovnih rasa, da li to racunaju samo bika kojeg imam za priplod a da je umaticen?Данас је расписан јавни позив за квалитетна приплодна грла (тј. уматичена).
Mislim, ni u jednom slučajuImam neke neduomice, naime vidim da moze da se konkurise i za bikove , kako ide kod tovnih rasa, da li to racunaju samo bika kojeg imam za priplod a da je umaticen?
Npr ako mi krava oteli musko tele i ja ga umaticim da li imam pravo u toku tova 55000 na njega, ili tek kad ga utovim pa prodam klanici?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Hvala, a na krave koje nisu umaticene, poseban javni poziv izlazi ?Mislim, ni u jednom slučaju
Sem, u toku perioda kada se koristi za reprodukciju
![]()
Kako će biti za prvotelke?
Министар је, такође, истакао да ће јавни позив за субвенције за квалитетна приплодна грла бити расписан најкасније наредне недеље. Представници удружења тражили су да се поштује Споразум који је прошле године потписан са Министарством, те да, у том смислу, истовремено буде расписан и јавни позив за субвенције за краве првотелке, у износу од 100.000 динара. Гламочић је истакао да је неопходно да прво дође до стабилизације тржишта, након чега се очекује расписивање и тог јавног позива.
Imam neke neduomice, naime vidim da moze da se konkurise i za bikove , kako ide kod tovnih rasa, da li to racunaju samo bika kojeg imam za priplod a da je umaticen?
Npr ako mi krava oteli musko tele i ja ga umaticim da li imam pravo u toku tova 55000 na njega, ili tek kad ga utovim pa prodam klanici?
Hvala, a na krave koje nisu umaticene, poseban javni poziv izlazi ?
U toku reprodukcije, 55.000Mislim, ni u jednom slučaju
Sem, u toku perioda kada se koristi za reprodukciju
![]()