Subvencije za mlečno govedarstvo

Po nekim informacijama iz ministarstva od iduce godine i kod nas ce subvencije za mljekarstvo biti i isplacivane obracunavaneisplacivanei. Za ovu godinu ostaje po starom, 0,30 KM po litru mlijeka za MSK (mlijeko standardnog kvaliteta, manje od 400.000 som.stanica i manje od 100.000 mikroorganizama).
Kao u Srbiji.

Uplacene subvencije danas 25000 po grlu oko 12 sati. Predato u zadnjem momentu :-D

Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока

pozdrav svim clanovima!meni jos niste nisu isplatili a kadace to samo bog zna.da im mi dugujemo vec biu kamata bila ko zna koliko a ovako cekaj.

Pozdrav kolegama, ljudi znate li kada će početi sa premijom , nije mi jasno što toliko ćutite očekujemo da se digne glas sa severa a ono ništa , uhvatila nas izgleda neka depresija, ma dajte to je za gospodu ne za nas slobodne umetnike , izvinite malo šale.

Predato prva polovina jula,ne secam se datuma.Jos mi nisu uplatili za jednu prvotelku iz 2014, cetvrti kvartal,nadam se da nece zaboraviti.

Kada je legla uplata pa danas je subota , da li je moguće , da li je još neko dobio premiju za mleko .

Mi smo prošlu premiju dobili 14. novembra mislim pre svih u pitanju je Niška mlekara , samo mi nije jasno što u subotu puštaju novac

Nazad
Vrh